China Ingebouwde Elektrische Open haard fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Cloris Zhang

Telefoonnummer : +86 15262557077

WhatsApp : +8615262557077

Free call

Toepassing van YN-reeks 79 duim sier elektrische open haard in de moderne stijl van de huisdecoratie

January 14, 2022

Laatste bedrijfscasus over Toepassing van YN-reeks 79 duim sier elektrische open haard in de moderne stijl van de huisdecoratie

Toepassing van YN-reeks 79 duim sier elektrische open haard in de moderne stijl van de huisdecoratie

 

 

 

Elke huisdecoratie heeft zijn eigen unieke kenmerken, en de decoratiestijl kan op op de het begrip en achtervolging van de eigenaar van het leven vaak wijzen.

 

In dit geval, is de aardekleur de belangrijkste kleur van de woonkamerruimte. Het kan tot een eersteklas betekenis van aardekleur met een marmertv-muur als achtergrond leiden. Het YN-lichaam van de reeks elektrische open haard is daarin, die de centrumpositie en de afwerking van de natuurlijke combinatie ruimtematerialen is.

 

 

Verschillend van de verse en eenvoudige Noordse stijl, wordt het huis gemaakt van stevig-kijkt stevig houten meubilair. De kroonluchters en de elektrische open haardlichten in de volledige ruimte worden doorweven, en de licht en schaduw veroorzaakte gevolgen zijn groot!

 

 

Het gebruik van klassieke elementen zoals elektrische open haarden kan thuis worden gezegd om tijd- wordengetest, en het kan de ruimte jonger onmiddellijk maken. Bovendien vanuit het perspectief van esthetica en culturele smaak, etc. gaat de verschijning van de open haard van mooie warmte vergezeld. Het was geboren van de mooie bijvoeglijke naamwoorden die de mensen fysisch en geestelijk ontspannen; de ruimte met een elektrische open haard kan hoogst worden geïntegreerd, en de ruimte kan ook door licht schoon en proper kijken. Hoe kan niet iedereen van zulk een het leven milieu houden? Comfortabel, pret om te leven, veranderend onvruchtbaar in een huis, die het huis aan een paradijs sublimeren!

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in