China Ingebouwde Elektrische Open haard fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Cloris Zhang

Telefoonnummer : +86 15262557077

WhatsApp : +8615262557077

Free call
lopende band

BEDRIJFprofiel

 

YueYu, één van het grootste huishoudenmerk in China, elektrisch open haardbedrijf voor gebruikers in open haardontwerp, productie, verkoop, logistiek, installatie, naverkooponderhoud en andere diensten op de toegevoegde waarde.

 

In 2005, YueYu-opstelling twee werden de fabrieken in jiangsu en gebouwd zijn eigen opslagcentrum, in 2012, het op de markt brengende centrum gevestigd in Peking en de zaal van de open haardervaring werd gebouwd. in 2014 die, was de open haardtoonzaal in Shanghai bulit, in 2018, de open haardtoonzaal in hangzhou voor het publiek wordt opengesteld, en momenteel, zijn er dozens YueYu-agenten in China in verschillende steden. De producten van YueYu hebben de erkenning en de gunst van vele binnenlandse klanten gewonnen.

 

Met de vraag van more and more buitenlandse klanten, begonnen wij met de buitenlandse handel in 2016, met altijd ontwikkelde en aangepaste producten aan de behoeften van buitenlandse klanten te voldoen.

 

 

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 0

 

 

Binnenlands toon ruimtemening

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 1

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 2

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 3

 

De fabriek toont ruimte

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 4

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 5

 

 

Fabrieksworkshop

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 6

 

Assemblageoverzicht

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 7

 

Tentoonstellingen in het verleden

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 8

 

 

 

 

OEM / ODM

Het de kwaliteitssysteem van het bedrijf is perfect, en als „Ce, RoSH, en andere kwaliteitsbeheersystemen“ verklaard. Het bedrijf heeft een hoogstaand en high-tech die onderzoeksteam, met het geavanceerde niveau van de wereld van wetenschappelijk onderzoek, productie, analyse, het testen materiaal wordt uitgerust, de producten van uitstekende kwaliteit te creëren, legden de superieure producten en de innovatieve producten stevige fundamenten.

 

Wij kunnen aangepast rangschikken, functies en stop, kartondruk voor u:

 

 

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 0

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 1

R & D

Van R&D, productie, installatie, het opdragen en kwaliteitscontrole aan definitieve bevestiging van gekwalificeerde fabriek, heeft het bedrijf een volledige reeks van wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem gevormd, verzamelt goede mensen om strikt het concept van het ondernemingsbeheer „eerlijkheid, betrouwbaarheid en innovatie“ aan te hangen, en geleidelijk aan het bedrijf te bouwen in een de dwars-industrie, dwars-regionaal en dwars-internationaal uitvoerig beheersvermogen. Grote ondernemingen. Dank u voor uw sterke steun en volg van zowel oude als nieuwe klanten op. Wij heten ook mensen met gemeenschappelijke dromen welkom om ons bij ons voor gemeenschappelijke ontwikkeling, voordeel het delen en schittering aan te sluiten.

 

 

Suzhou Yueyu Thermal Energy Technology Co., LTD fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in